Hon blir vår nya vd för KvalitetsBygg

Jeanet Corvinius blir ny vd för KvalitetsBygg den 16 oktober. Hon tillträder vd-rollen efter Per Andersson. Senast kommer hon från rollen som regionchef för Stockholm-Mälardalen i entreprenadbolaget Wästbygg. Utöver det är hon ordförande för branschföreningen Byggcheferna och ledamot i Ledarnas förbundsstyrelse. Totalt har hon 25 års erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen.

Jag är hedrad, stolt och ödmjuk över förtroendet och ser fram emot att tillsammans med Per, styrelsen och medarbetarna fortsätta utveckla KvalitetsBygg.

Jag älskar den här branschen, så mycket lösningsfokus och i stort sett allt vi gör finns kvar i flera generationer. Och att leda ett bolag med flera fristående detaljområden under samma tak gör att vi på riktigt kan erbjuda en fin, hållbar och trygg helhetslösning till våra kunder. Och med den fina rating KvalitetsBygg fått från sina kunder och branschkollegor imponerar, bättre betyg går inte att få och det ska vi bygga vidare på.

Bolagets ledord är pålitlighet, proffsighet, trygghet, prisvärdhet och kvalitet. Ord som för mig är viktiga och något jag kommer stå helt bakom.

Ser väldigt mycket fram emot att lära känna verksamheten och framför allt alla medarbetare, säger Jeanet Corvinius.

Skrivet 2023-10-16
Gå tillbaka