Karriär

KvalitetsBygg – Startpunkten för din framgångsrika karriär!

Drömmer du om en karriär inom byggsektorn där ditt arbete gör skillnad? Kvalitetsbygg erbjuder unika möjligheter för dig som vill utvecklas i en växande och innovativ miljö. Sedan starten 2006 har vi etablerat oss som en ledande aktör inom nyproduktion, renovering och infrastrukturprojekt, med en stark närvaro i Stockholm, Mälardalen och Östergötland.

Vår framgång är beroende av våra medarbetare. Hos KvalitetsBygg värdesätter vi din ambition och ditt engagemang. Vi tror på att investera i våra anställdas utveckling och erbjuder en arbetsplats där teamwork och professionalism står i centrum. Som en del av vårt team får du möjligheten att arbeta på spännande projekt tillsammans med erfarna kollegor som delar din passion för bygg och design.

Vi är stolta över vårt samarbete med välkända organisationer som Stadsvillan Förvaltning, HSB och Fastighetsägarna, vilket är ett bevis på vårt engagemang och vår kvalitet. Vår orderbok är stark och vi fortsätter att växa, vilket öppnar för nya karriärmöjligheter inom företaget.

Dynamisk och stöttande arbetsmiljö

Kvalitetsbygg är platsen för dig som söker en dynamisk och stöttande arbetsmiljö. Vi uppmuntrar innovation och personlig utveckling inom alla områden av vår verksamhet. Oavsett om du är expert på el, Bygg, VVS, design eller projektledning, finns det utrymme för dig att växa hos oss.

Är du redo att bygga din framtid med oss? Skicka in din ansökan och bli en del av vårt framgångsrika team. På Kvalitetsbygg väntar en värld av möjligheter – vi ser fram emot att välkomna dig!