Om KvalitetsBygg

KvalitetsBygg™- Vi bygger din framtid

Kvalitetsbyggsgruppen är en miljövänlig byggkoncern som utför entreprenader utför entreprenader inom anläggning, ROT-tjänster, projektutveckling & entreprenad åt nöjda och återkommande kunder.

Vi erbjuder merparten av byggrelaterade tjänster under ett och samma tak och våra kunder är såväl företag som privatpersoner. Vi grundades 2001 och ni hittar vårt huvudkontor i Västberga, Stockholm.

Vår affärsidé är att tillfredsställa våra kunders behov av kostnadseffektiva lösningar och högkvalitativa byggnadsarbeten via hög kompetens, miljövänliga och kvalitativa produkter samt tjänster till rätt pris, i rätt tid och med rätt servicenivå.

Tanken med vår bolagsstruktur, med fristående bolag inom flera detaljområden, är att vi ska låta stordriftsfördelarna komma våra kunder till godo i form av rätt kompetens med ett stort mått av flexibilitet och en hög servicenivå. Vi erbjuder merparten av byggrelaterade tjänster under ett och samma tak. Våra värderingar är: Ärligt engagemang, starka tillsammans och nytänkande i allt.

Ledning

Per Anderson

CEO Qben Infra

Jeanet Corvinius​

CEO KvalitetsBygg R AB

Martin Bernsten

COO

Henrik Nilsback

CFO

Per Anderson

Affärsutveckling