Försäkring

Efter flera år av fantastiskt samarbete så blev två organisationer till en när Saneco Bygg tog över Kvalitetsbyggs försäkringsavdelning. Processen att integrera försäkringsavdelningen i Sanecos organisation började tidigt 2021 och efter 6 månader var den färdig. 

Sedan 1 oktober 2021 så sköts alla försäkringsärenden helt av Saneco Bygg. Saneco Försäkring hanterar alla typer av försäkringsskador och har ramavtal med flera av de ledande försäkringsbolagen.

Genom att förvärva Kvalitetsbyggs försäkringsavdelning så kan Saneco Försäkring hantera hela skadeåterställningsprocessen under ett tak. Detta ger Saneco möjligheten att säkerställa kvaliteten i varje moment och dra synergieffekter från andra delar av Sanecos organisation.

Primus Dahl, VD Saneco Bygg

Kontaktuppgifter:

Saneco Bygg AB

Förrådsvägen 9
181 41 Lidingö
Tel. 08-598 595 10
Mail: info@sanecobygg.se

Våra tjänster

Kvalitetsventilation utför alla typer av ventilationsentreprenader som ROT-arbeten och nyproduktioner.

Läs mer

Vårt bolag Elektriker™ tar sig an alla former av elarbeten. Stora och små arbeten i olika miljöer och vår yrkesexpertis sträcker sig hela vägen från värmegolv till dataledningar.

Läs mer

Isolera snabbt med högpresterande Isolering som kräver minimalt med förarbete. Skarvfri (inget köldras), vattenavvisande, luft- & ångtät isolering som inte möglar och som går att tvätta.

Läs mer

Isolera snabbt med högpresterande Isolering som kräver minimalt med förarbete. Skarvfri (inget köldras), vattenavvisande, luft- & ångtät isolering som inte möglar och som går att tvätta.

Läs mer

Vi jobbar nära våra pålitliga underleverantörer och monterar runt 300 kök varje år.

Läs mer

Vi är utbildade inom våtrumsmålning, brandskydd och hårdplaster. Vi gör allt från småjobb till stora entreprenader och hjälper även till med bland annat fönsterrenovering och färgsättning.

Läs mer

Riv & Sanering™ tar ansvar för hela processen när det gäller att sanera och städa upp. Vi arbetar efter tydliga miljömål och utför ett noggrant arbete både före, under och efter rivningen.

Läs mer

VVS & Energi™ består av rörmokare specialiserade på alla former av VVS-arbeten som exempelvis renoveringar, stambyten, avloppsrensning och nyinstallationer.

Läs mer

Inom Nyproduktion™ åtar vi oss total & utförande entreprenader. Projektomfattning från 20 mnkr till 400 mnkr. Vi bygger bland annat flerbostadshus, trähus och kommersiella byggnader.

Läs mer

Vi är förtroendeentreprenör till Trygg-Hansa och arbetar även med alla andra större försäkringsbolag. Kvalitetsbyggs kunskap inom försäkringsärenden sträcker sig allt ifrån mindre parkettskador till stora husbränder och allt där emellan.

Läs mer

Kvalitetsprojektering erbjuder kvalificerad rådgivning inom el-, data/ tele & kommunikation för både större och mindre anläggningar. Vi har stor erfarenhet av kommersiella och offentliga fastigheter, bostäder, sporthallar och skolor.

Läs mer