Polyuretanisolering av fastigheter

Tillsammans med Foamking Sweden AB erbjuder vi nu bland annat polyuretanisolering av hus och fastigheter, injektering, ljudlösningar och mycket annat inom polyuretanisolering. Välkommen!

Foamking har sedan 2011 arbetat med polyuretanisolering av bostäder, fastigheter, lagerlokaler lantbruksfastigheter med mera. Foamking är marknadsledande inom polyuretanisolering och tillsammans med Foamking erbjuder vi på Kvalitetsbygg isolering till privatpersoner, företag och offentlig sektor runt om i Sverige.

Om polyuretanisolering

Polyuretan är ett material som finns i många av de produkter vi använder idag. Polyuretan har använts i över 50 år och för cirka 30 år sedan började man att använda materialet för isolering av fastigheter. Anledningen till polyuretanets popularitet inom husisolering är dess fantastiska isoleringsförmåga och hållbarhet. Med sin

Installation

Polyuretanisolering appliceras med högt tryck och värme på det som ska isoleras och som då blir en skarvfri, vattenavvisande, luft- och ångtät högpresterande isolering.

Materialet kan byggas in, gjutas över med exempelvis betong. Användningsområdet är min

Läs mer om isolering med polyuretanskum här.

När använder man sig av polyuretanisolering?

Isolering med polyuretanskum använder man exempelvis när man ska isolera källare/krypgrund, väggar, vindsutrymmen och tak. Polyuretanisolering är en effektiv isoleringsmetod för hus, industrilokaler, lager, lantbruksbyggnader, idrottsanläggningar med mera.