Foamking

Isolera snabbt med högpresterande Isolering som kräver minimalt med förarbete. Skarvfri (inget kallras), vattenavvisande, luft- & ångtät isolering som inte möglar och som går att tvätta. Kan byggas in, målas på och gjutas över med exempelvis betong.

O​m Polyuretanisolering

Polyuretan är ett material som finns i många av de produkter vi använder idag. Polyuretan är miljöklassat och används med fördel som isolering av fastigheter. Anledningen till polyuretanets popularitet inom husisolering är dess fantastiska isoleringsförmåga och hållbarhet.

Installation

Polyuretanisolering appliceras med högt tryck och värme på det som ska isoleras och som då blir en skarvfri, vattenavvisande, luft- och ångtät högpresterande isolering.
Materialet kan byggas in, gjutas över med exempelvis betong.
Läs mer om isolering med polyuretanskum här.

När använda sig av Polyuretanisolering

Isolering med polyuretanskum använder man exempelvis när man ska isolera källare/krypgrund, väggar, vindsutrymmen och tak. Polyuretanisolering är en effektiv isoleringsmetod för hus, industrilokaler, lager, lantbruksbyggnader, idrottsanläggningar med mera.

Konstnadsfri offert

Vi kommer till Er och inventerar vid behov, helt kostnadsfritt.Sedan återkopplar vi med offert!

Tillsammans med Foamking Sweden AB erbjuder vi nu bland annat polyuretanisolering (även så kallad sprutisolering) av hus och fastigheter, injektering, ljudlösningar och mycket annat inom polyuretanisolering.

​Exempel på användningsområden:
  • Lokaler av betong, trä eller metall
  • Lagerlokaler där temperatur och luftfuktighet är av vikt.
  • Sorteringshallar
  • Lantbruk t ex lador, förråd, matkällare, förvaringIndustrilokaler
  • Tankar och fartygIdrottsanläggningar, hallar, Ishallar, sporthallar och badhus
  • Torpargrunder, källare, garage och vindar

Våra tjänster

Kvalitetsventilation utför alla typer av ventilationsentreprenader som ROT-arbeten och nyproduktioner.

Läs mer

Vårt bolag Elektriker™ tar sig an alla former av elarbeten. Stora och små arbeten i olika miljöer och vår yrkesexpertis sträcker sig hela vägen från värmegolv till dataledningar.

Läs mer

Isolera snabbt med högpresterande Isolering som kräver minimalt med förarbete. Skarvfri (inget köldras), vattenavvisande, luft- & ångtät isolering som inte möglar och som går att tvätta.

Läs mer

Isolera snabbt med högpresterande Isolering som kräver minimalt med förarbete. Skarvfri (inget köldras), vattenavvisande, luft- & ångtät isolering som inte möglar och som går att tvätta.

Läs mer

Vi jobbar nära våra pålitliga underleverantörer och monterar runt 300 kök varje år.

Läs mer

Vi är utbildade inom våtrumsmålning, brandskydd och hårdplaster. Vi gör allt från småjobb till stora entreprenader och hjälper även till med bland annat fönsterrenovering och färgsättning.

Läs mer

Riv & Sanering™ tar ansvar för hela processen när det gäller att sanera och städa upp. Vi arbetar efter tydliga miljömål och utför ett noggrant arbete både före, under och efter rivningen.

Läs mer

VVS & Energi™ består av rörmokare specialiserade på alla former av VVS-arbeten som exempelvis renoveringar, stambyten, avloppsrensning och nyinstallationer.

Läs mer

Inom Nyproduktion™ åtar vi oss total & utförande entreprenader. Projektomfattning från 20 mnkr till 400 mnkr. Vi bygger bland annat flerbostadshus, trähus och kommersiella byggnader.

Läs mer

Vi är förtroendeentreprenör till Trygg-Hansa och arbetar även med alla andra större försäkringsbolag. Kvalitetsbyggs kunskap inom försäkringsärenden sträcker sig allt ifrån mindre parkettskador till stora husbränder och allt där emellan.

Läs mer

Kvalitetsprojektering erbjuder kvalificerad rådgivning inom el-, data/ tele & kommunikation för både större och mindre anläggningar. Vi har stor erfarenhet av kommersiella och offentliga fastigheter, bostäder, sporthallar och skolor.

Läs mer