Sprutisolering för lantbruk

Nyttja ditt lantbruk fullt ut!

Så gör som många andra lantbrukare, nyttja dina ekonomibyggnader och stålhallar fullt ut genom isolering med polyuretan. På så sätt kan ditt kalla ridhus helt plötsligt bli en behaglig inomhusanläggning där alla trivs och där användningsområdena och möjligheterna ökar.

Vanligast är att vi utför isolering på vägg samt tak för att binda ihop alla vinklar till en skarvfri lösning. På så sätt förbättras möjligheterna att nyttja tomma och äldre lokaler till att exempelvis odla fisk, ha som uppställningsyta eller bara för att kunna kontrollera klimatet i byggnaden.

​Skarvlös sprutisolering

Sprayisolering är en metod där man applicerar en tvåkomponentsblandning på fri hand i olika tjocklekar efter beställarens önskemål och krav.

Polyuretan passar på de flesta underlag, till exempel plåt-, trä- och betongkonstruktioner i lantbruk. Det räcker med ett lager på cirka 30 millimeter polyuretanisolering för att kondensisolera exempelvis en plåthall eller lagerlokal.

Vi utför isoleringsarbeten på ett flertal olika typer av plåthallar och äldre lantbrukslokaler varje månad. Allt från potatisodlingshallar och anläggningar för fiskodling till lokaler med de absolut modernaste systemen.

Ofta används äldre byggnader, men de nyttjas inte fullt ut på grund av att de saknar isolering. Med polyuretanisolering uppnår du högsta möjliga isolervärde på lägsta möjliga tjocklek för att maximera ytan i din lokal.