Ishotellet i Jukkasjärvi

Polyuretanisoleringen håller värmen och kylan i Jukkasjärvi.

Isolering fasad

Sprutisolering med Polyuretan är högeffektivt på fasader.

Isolering av stålbalk och ventilation.

Att isolera stål som leder kyla är mycket snart och enkelt med Polyuretan.

Tilläggsisolering på Spa-anläggningar

Dels tilläggsisolerar vi spa, kar, pooler med mera som helt saknar isolering. Vi tilläggsisolerar även på befintlig isolering som oftast inte är så bra. Vi brukar applicera mellan 30–50 millimeter av vår högpresterande polyuretanisolering. Du kommer spara mycket pengar i uppvärmningskostnader framöver med denna lösning, samtidigt som du är snäll mot miljön.

Lastbilsflak blir täta tack vare Foam King

Vi har hjälpt ett antal åkerier med att tilläggsisolera flak på lastbilar som transporterar asfalt med mera. För dem är det viktigt att kunna hålla temperaturen uppe, och dessutom göra de på ett så effektivt sätt som möjligt. Foam Kings isoleringslösning avhjälpte den problematik med värmeförluster som fanns innan och nu rullar det många varma leveranser längs med våra vägar.

Gammalt klocktorn bevarat med hjälp av polyuretanisolering.

Ett gammalt klocktorn i Ystad som skulle renoveras. Med hjälp av vår unika polyuretanisolering löste vi detta och kunde bevara större delen av den gamla konstruktionen.

Motorvägen tätad med hjälp av injekteringsisolering.

Trafikverket och NCC ser fördelarna med Foam King och våra enormt mångsidiga produkter. Med vår injekteringsisolering, som inte lämnar något hålrum åt slumpen, har vi har fyllt upp, stabiliserat och fogat cirka 60 meter hålrum och sprickor efter erosionsskador på en Europaväg i södra Skåne. 100 procent täthet som inte gick att uppnå på annat sätt än med vår polyuretanlösning.

Isolerade jaktrum från Foam King

Vi på Foam King har gjort ett stort antal jaktkojor och vakkojor till jägare runt om i Sverige. Antingen bygger vi hela kojan från grunden och levererar den komplett färdig till dig eller ditt jaktlag.

Alternativet är att vi utför endast isolering på en redan färdigbyggd koja. Efteråt kommer ni få det varmt och gott såväl morgon som kväll ute i skogen.